KULKULUVAT

KULKULUVAT

Sataman aidatulla ja kyltein merkityllä, turvatoimialueella liikkuminen edellyttää Pietarsaaren sataman myöntämän kulkuluvan. Satamaan pyrkivien tai satamassa liikkuvien henkilöiden on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä syy asiointiinsa. Satamassa liikkuminen ilman pätevää syytä on kielletty.

ISPS-asetuksen vuoksi satama ei voi ottaa vastaan satama-alueellemme ajoneuvoja, joista ei ole toimitettu ennakkoilmoitusta. Tilapäinen lupa myönnetään kuljetuksesta tai vierailijasta annettujen tietojen perusteella. Alueelle pyrkivien on ilmoittauduttava satamavalvojille ma-pe klo 06-22 puh. 06-7231388. Ennakkoilmoitukset: satamavalvojat@portofpietarsaari.fi. Pietarsaaren satamakonttori sijaitsee aidatun satama-alueen sisäpuolella osoitteessa Alholmintie 76.

Kuljetusliikkeiden ja vierailijoiden tulee hankkia kulkulupa ajoneuvoille sen yrityksen kautta, jolle lastia ollaan kuljettamassa tai jossa vieraillaan. Kulkulupa on pääsääntöisesti henkilökohtainen, mutta yritysten ajoneuvoilla mahdollisesti myös ajoneuvokohtainen.

Kaikissa kulkulupiin liittyvissä ongelmissa yhteyshenkilö on satamavalvoja.

HAKEMUKSET

SATAMAVALVOJAT

PIETARSAAREN SATAMA OY

Alholmintie 76
68600 PIETARSAARI
Y-tunnus: 2650921-9

Operaattori: HANDFIHH
Verkkolaskuosoite:
003726509219

© Pietarsaaren Satama Oy 2017