Uusi satamanosturi käyttöön Pietarsaaren satamassa

UUTISET

The new Master’s Guide service for vessel traffic in Pietarsaari is now open to users

Windmill transports from port have begun

Port of Pietarsaari is ready for long and heavy cargo

Uusi satamanosturi käyttöön Pietarsaaren satamassa

Port of Pietarsaari is ready for even the most challenging wind power projects

Instructions to avoid spreading of covid-19 at Port of Pietarsaari

Avoin työpaikka: Satamavalvoja

Services of the Port of Pietarsaari continues as normal

Sahatavaran lastausta Pietarsaaren satamassa

Pietarsaaren Satama Oy:n hankkiman uuden satamanosturin myötä paranevat palvelut nostavat sataman kilpailukykyä ja kehittävät siten koko seutukuntaa.

Nyt satamaan saapunut Liebherr LHM 500 satamanosturi pystyy nostamaan jopa 140 tonnin kuorman ja tekee Pietarsaaren satamasta entistä kilpailukykyisemmän sekä projektikuormauksen että bulkki- ja konttiliikenteen näkökulmasta. Entisestään Pietarsaaren satamassa on jo satamaoperaattori Euroports Pietarsaari Oy:n 100 tonnin Gottwald HMK 280 E satamanosturi.

Pietarsaaren Satama Oy:n toimitusjohtaja Juha Hakala painottaa sataman kehittämisen kokonaisvaikutuksia. ”Kahden raskaan satamanosturin avulla pystymme nyt entistä paremmin hoitamaan myös erilaisia projektitöitä, kuten tuulivoimaan liittyviä nostotöitä sekä yksittäisiä raskaampia nostoja”, Hakala sanoo.

”Sataman palveluiden parantaminen on osa sataman kehittämisstrategiaa, jonka tavoitteena on lisätä sataman liikennettä. Satamatoimintojen kehittäminen luo asiakkaillemme liiketoimintamahdollisuuksia ja tulee myös synnyttämään uusia työpaikkoja satamaan ja lähiseuduille kerrannaisvaikutuksien kautta.”, toteaa Hakala.

Lisätietoja: Juha Hakala, toimitusjohtaja, Pietarsaaren Satama Oy juha.hakala@portofpietarsaari.fi +358 40 585 2332

Liebherr LHM 500 satamanosturi saapui Pietarsaaren satamaan juuri ennen joulua. Se mahdollistaa vaativat projektikuormaukset sekä suurten, jopa 140 tonnia painavien kuormien nostot, esimerkiksi tuulivoimalakomponenttien käsittelyn.

PIETARSAAREN SATAMA OY

Alholmintie 76
68600 PIETARSAARI
Y-tunnus: 2650921-9

Operaattori: HANDFIHH
Verkkolaskuosoite:
003726509219

© Pietarsaaren Satama Oy 2017